Lovdag med promenad & yoga | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lovdag med promenad & yoga

PicMonkey Collage28101411

 

Hej på er!

Idag har jag bara tagit det lugnt, lite väl lugnt kanske för plugget har visst blivit uppskutit ända tills nu hehe. Svårt att göra något som man verkligen inte vill ju men det är bara att ta tag i sig själv och göra det! På förmiddagen fixade jag en massa småsaker som inredning till mitt rum, sökte jobb och fixade lite här. Sen blev det en god lunch på underbart  goda rotsaker i form av sötpotatis, potatis och morot i ugn med olja och salt. Perfekt! Till blev det spenatbiffar samt broccoli.

 

picmonkeycollage28101410

 

Efter lunchen gick jag ut på en 45 minuters promenad till mataffären och handlade lite. Men hem med den tunga kassen tog jag vagnen. Och så snabbt och häftigt gjorde jag en snabbmiddag på gröt med mjölk och hemkokt sockerfritt äppelmos. Jag åt även kvarg/yoghurt med blåbär, hallon, gojibär och jordnötssmör. Gott men stressigt för direkt efter fick jag skynda mig till gymmet för ett yogapass. Det blev 55 minuters njutning. Det var ett annat pass än det jag brukar gå på och det var supermysigtoch skönt! Nu ska jag väl försöka ta tag i lite plugg efter att jag fixat en massa annat.

Ha en mysig kväll! Kram,
Lisa 🙂

 

PicMonkey Collage2810149

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats