Pepparkaksgröt | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Pepparkaksgröt

PicMonkey Collage2910143

 

Godmorgon!

Usch nu gillar jag inte livet alls! Jag vaknade upp med jätteont i halsen usch! Men men det är bara att ställa in det planerade benpasset. Jättetråkigt eftersom jag verkligen sett fram emot det! Men men det är bara att gilla läget. Nu ska jag bara äta massa mat och c-vitamin så blir jag snabbt frisk igen förhoppningsvis. Jag ska ta denna tiden i akt och plugga lite tänkte jag. Sen ska jag till läkaren. Jag är där ganska ofta, varför kan jag berätta en annan gång.

I alla fall har jag precis njutit av en riktigt mysig frukost med tända ljus. Det blev lite proteinpackad pepparkaksgröt. Lite tröstätning sådär när jag tycker synd om mig själv. Jag tröstar mig själv med att julen i alla fall är nära. Ni måste ju hålla med om att det blir en extra mysfaktor när julen kommer in i biilden? Så ljus och jul, det var en mysig morgon 🙂 Gröten toppade jag med hallon, mullbär och jordnötssmör. Sen tänkte jag gå och ta lite mer gotte nu i form av frukt osv. till efterrätt.

Ha en grym dag och träna lite åt mig med om ni kan 😉 Kram,
Lisa

 

Pepparkaksgröt
1,5 dl havregryn
3 dl vatten
1 tsk pepparkakskrydda
1 nypa salt 
0,5 skopa (0,25 dl) Delicious Vanilla WHey från Proteinbolaget

Micra havregryn, vatten och pepparkakskrydda i 2-3 min. Rör ner salt och whey. Toppa med dina favoriter och njut av en julsmakande frukost! 🙂

 

picmonkeycollage2910144

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Tråkigt att du har gått och blivit sjuk. Krya på dig! Åh, nu kommer julkryddorna tillbaka. Supergott att krydda med pepparkakskrydda ju! Det måste jag köpa hem 🙂
   
  Sv. Så är det verkligen. Och det kan vara nog så svårt ibland. Men det är bara att lyssna på kropp och knopp och se till att ha roligt 🙂 
   
  Jag har inte skrivit så mycket om jobbet egentligen. Men det är en tillsvidaretjänst på heltid på en liten konsultfirma här i Västerås. Jag kommer att jobba som process- och miljökonsult och det känns verkligen helt rätt 🙂 Så jag är superglad och taggad för att börja efter jul 🙂
  Kramkram

  1. lisashealthspo

   Ja nu är jag ju frisk i kroppen i alla fall men har börjat förstå varför jag blir sjuk ofta…
   Jag är så taggad på julen så det är inte sant! Tänkte baka lite nyttigt och juligt idag, ska bli SÅ kul! 😀
   Ja det känns verkligen jättekul att du äntligen fått jobb! Det är du så värd!! Himla kul att du ska jobba med miljö! Det vill jag också göra i framtiden, men med ett samhällsperspektiv! Har inte riktigt naturtänket hehe, tror jag 😉
   Ha en underbar heög som sagt! Stor kram 🙂

Annons
stats