Nyttig pizza som medicin | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nyttig pizza som medicin

Hejsan!

Idag har trots allt varit en bra dag, en väldigt mysig dag! Förmiddagen lyckades jag efter en lång och mysig frukost faktiskt plugga (!!). Sen blev det en väldigt god lunch. Det blev en nyttig pizza på kikärtor toppad med grönsaker och en hemgjord ost på kvarg. Det var verkligen supergott! Denna var nog den bästa nyttiga pizzan hittills faktiskt! Sen åkte jag in till stan för ett läkarbesök och det gick bra. Efter det har jag bara kurerat mig och ätit massa c-vitamin i form av frukt och annat gott. Nu är middagen i magen och jag ska åka och träffa några kompisar. Det ska bli mysigt!

Ha en härlig kväll! Kram,
Lisa

 

PicMonkey Collage2910146

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats