Jordnötsgröt med PB2 | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Jordnötsgröt med PB2

PicMonkey Collage301014

 

Godermorgon 🙂

Det är verkligen en riktig vinterförkylning jag åkt på känner jag. Kroppen värker ordentligt, halsen gör ont och näsan är täppt och rinner. Men det är inte så farligt ändå, jag har ju lov. Det är ju tråkigt att bli sjuk på lovet men samtidigt missar man ju inget och kan bara vila upp sig i lugn och ro. Dock ska jag inte bara vila idag utan jag och mamma ska åka och shoppa lite i eftermiddag. Något kul måste man ju få ha liksom 😉 Annars tänkte jag faktiskt plugga lite nu på förmiddagen samt kurera mig med te och c-vitamin!

Frukosten blev en riktigt mysig en idag igen. Det blev med tema jordnöt med det jag fick hem från bodyaction.nu härom dagen. Det blev en proteingröt med PB2 som toppades med jordnötsskexen vilka båda fanns i paketet. Sen var det ju tvunget med lite riktigt jordnötssmör också 😉 och så hallon så klart! Det blev en riktig peanutbutter & jelly gröt. Till blev det lite te med honung för halsen plus lite annat smått och gott som inte fick vara med på bilden.

Ha en supertorsdag! Kram,
Lisa

 

Jordnötsgröt med PB2
1,5 dl havregryn
2 msk PB2
3,5 dl vatten
1 nypa salt
0,5 skopa (0,25 dl) Delicious Vanilla Whey från Proteinbolaget

Micra gryn, PB2 och vatten i 2-3 min. Rör nersalt och whey. Toppa med hallon samt jordnötssmör och njut av ett tvättäkta peanutbutter & jelly moment 😀

 

picmonkeycollage3010142

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Sv: Tjena! Hoppas du är nöjd med den nya portalen? 🙂 Nej, blogg.se är väldigt simpel faktiskt, nästan för simpel. Ha en bra dag du med! 🙂

Annons
stats