Plugg & Shopping | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Plugg & Shopping

Hejsan fina ni!

Idag har varit en bra dag trots att jag inte mår så bra! På förmiddagen lyckades jag nästan göra färdigt ett stort engelskaprojekt. Det är deadline kort efter lovet så det känns skönt! Som en belöning blev det en riktigt god lunch. Frukostmat är faktiskt helt okej att äta till lunch när man är sjuk! Det blev en riktigt fluffig omelette på 3 ägg med lök, keso och tomater med en pepparkaksgröt till efterrätt. Gröten toppades med hemgjord päronmarmelad med kanel samt hallon. Himla gott och smidigt!

Efter lunch åkte jag och mamma och shoppade skor. Så nu har jag ett par nya vinterkängor som jag är lite smått kär i, så fina! Det blev även lite matshopping och det är ju alltid kul även om jag kanske var lite väl trött för det idag hehe. Nu är middagen uppäten för en stund sedan och en himla god proteinglass står och gottar sig i kylen. Det ska bli himla gott för en ond och rivig hals. Glassen gjorde jag på en grej som kom i ett paket jag var och hämtade idag, vad det var får ni se imorgon 😉

Ha en bra kväll och sov så gott! Kram,
Lisa

 

PicMonkey Collage3010143

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jossan

  Vad trist att du blivit sjuk igen, krya på dig!
  SV.
  Storhandling är kul! Nja, jag har inte bestämt något särskilt jag ska laga i köket men det känns mycket roligare nu att experimentera i köket. Förr gjorde jag det hela tiden men sedan jag började jobba så har jag inte gjort det så mycket men nu är inspirationen tillbaka 🙂
   

  1. lisashealthspo

   Ja det är tråkigt att jag blir sjuk så ofta men jag har nu insett att det har med stress att göra. Är du fortfarande sjuk ofta du med?
   Du skrev förra gången att du tappat inspirationen i köket – är det bättre med det nu? Och hur känns träningen?
   Stor kram och NJUT nu av din ledighet! 🙂

Annons
stats