Chokladgröt | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Chokladgröt

Godmorgon mina fina!

Det är verkligen jättekul att så många kommenterat på frågestunden! Svaren ska komma upp inom kort men jag väntar ett litet tag till ifall det kommer några fler frågor! Andledning att första inlägget blev så sent idag är att jag vaknade vid 10 idag och bara har tagit det lugnt efter det. Frukost åt jag inte förrän precis faktiskt. Det blev en himla god gröt, lite lätt smakande av choklad. Den toppades med keso, hallon, mullbär och kokosflakes.

Så klart blev det även te i massor nu i förkylningstid. Sen blev det självfallet en massa annat gott efter också men det kom inte med på bild. Nu ska jag ta det lugnt lite till. Jag mår inte så jättebra idag så tar det lite extra lugnt. Så sen ska jag plugga lite. Men ikväll ska jag faktiskt iväg på en grej. Jag ska på en utbildning hela helgen här i Göteborg så jag sover hemma. Jag får se hur det går men jag ska kämpa på för jag vill verkligen gå!

Hoppas ni får en fin dag! Kram,
Lisa 🙂

 

Chokladig Proteingröt
1,5 haregryn
3 dl vatten
1 nypa salt
0,5 skopa (0,25 dl) Chocolate Dream Whey från Proteinbolaget

Micra havregryn och vatten i 2-3 min. Rör ner salt och whey. Toppa och njut! 🙂

 

PicMonkey Collage311014

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats