Ännu en hemmadag & #TransformationTuesday | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Ännu en hemmadag & #TransformationTuesday

 

PicMonkey Collage0411147

 

Hej på er!

Hoppas ni njutit av er dag! Själv har jag haft det lite långtråkigt måste jag säga. Det här med att vara sjuk börjar ganska trisst och långsamt faktiskt. Men snart är jag nog frisk ska ni se! Jag har mest tagit det lugnt och nu tänkte jag ta tag i lite plugg sådär det sista jag gör 😉 Till lunch blev det en enkelt men väldigt god vegeterisk pasta. Jag gjorde den på bönpasta, kvarg, ajvar, kryddor, broccoli, edamamebönor, paprika samt näringsjäst/bjäst. Det blev väldigt mumsigt! Nu ska jag alltså som sagt plugga lite och efter det blir det kvällsmål framför Paradise skulle jag tro. Vad har ni gjort idag? Har ni tränat? Jag kanske kan få ha lite kul genom er i alla fall 😉

Ha en mysig kväll! Kram,
Lisa

 

IMG_2481
Ledsen för dålig kvalitet!

 

Jag måste bara visa er något jag precis la upp på instagram. Jag scrollade nämligen tillbaka hela vägen till mina första bilder och hittade då den ena bilden ovan. Så här skrev jag på min instagram (det är på engelska, hoppas det är okej) :

“✨ 1 year ago 👈 👉 Now #TransformationTuesday ✨

I can’t believe it’s actually me in the first pic. A skinny girl with a low self-esteem and a low confidence. I was what we call “smalfet” – had just done a crazy lowkcal diet so had no muscles left, legs and arms were super skinny but my belly was bloated and there was no ass to be found.

Now I’m strong again and I’ve gained some muscles. I’m not afraid what so ever to step into the weight lifting room at the gym, there’s no place I’d rather be when I work out. And I finally got some ass!! I’m happy to have some thighs and calves as well.  

But mostly I feel good nowdays. I’m not where I want to be mentally yet and I struggle but I WILL get there! I’m healthier and happier then I’ve been since I was a kid – both physically and mentally. And I feel comfortable in my own skin for the first time ever. I’m more confident and I have a much better self-esteem than ever.

So come on guys let loose and love yourselves! It’s a struggle but it’s worth it! ❤️”

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats