Glädjerus | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Glädjerus

 

PicMonkey Collage0811147
Såg nu att det visst blivit ett stavfel, comEback ska det ju vara 😉 Hehe, så kan det gå…

 

Hejsan! 🙂

Idag har verkligen varit en bra lördag! Jag har fått träna igen och det var underbart! Det gjorde lite ont i bröstet i början men det släppte. Det känns verkligen som en sådan träning efter förkylning som kickar igång kroppen igen. Så himla skönt! Det var inte alls lika knökat på gymmet som jag trott så det var skönt. Styrkan fanns inte där fullt ut men jag kämpade på bra! När jag väl kom in i passet så var det nästan som vanligt faktiskt, förutom att kroppen var löjligt lätt att köra slut på. Benen skakade redan efter halva först övningen. Så här såg passet ut:

 

Uppvärmning 10 min Crosstrainer

Knäböj 6 set
2 set lätt/2 set medel/2 set tungt

Benpress 6 set
2 set lätt/2 set medel/2 set tungt

Lårcurls 6 set
2 set lätt/2 set medel/2 set tungt

Lårspark 6 set
2 set lätt/2 set medel/2 set tungt

Hipthrusters 4 set

Cable kickbacks 6 set
2 set lätt/2 set medel/2set tungt

Vadpress i smith 4 set + 1
3 olika vinklar på fötterna per set + 1 set endast rakt

Magdödaren 4 set

Maghjulet 4 set

Hängande raka benlyft 4 set

Cable crunches 4 set

 

PicMonkey Collage0811144
Du hittar dessa asspants HÄR 😉

 

Jag körde alltså ben och mage idag. Det var jättekul! Och ja jag rivstartade alltså igång med ett benpass haha. Jag hade egentligen tänkt köra lite dropset samt crosstrainer också men det pallade jag inte riktigt med och passet hade hållt på i 1,5 timme så det var inte läge för det heller. Idag fick jag äntlgen använda mina nia tights, de jag köpte på lovet. Jag vaerkligen älskar dom så dessa kommer användas flitigt. Jag har inte velat ta av mig dem på hela dagen haha 😉

Efter passet gjorde jag ju ett mellis som jag lade upp tidigare. Sen blev det lunch i form av de godaste och bästa bannanpannkakorna som jag någonsin gjort eller smakat, mums! Till blev det kvarg, hallon och clementin. Nu i eftermiddag har jag haft stenhårt fokus på plugg och min stora samhällsuppsats. Det har gått riktigt bra faktiskt. Så efter en paus i någon timme nu så är det på’t igen! 

Ha en supermysig lördagskväll! Kram,
Lisa

 

PicMonkey Collage0811146

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats