Granola & Personligt rekord | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Granola & Personligt rekord

 

 

Hej på er!

För någon timme sedan åt jag en riktigt god middag med mamma som fyller år idag. Så vi firar henne lite. Bl.a. gav jag henne hemgjord granola i present. Hon älskar verkligen granola och müsli och så. Hon fick en i julklapp med som hon verkligen gillade. Denna gången blev det en med kokossmak. Mumma! 

 

Nyttig granola med kokossmak
3 dl havregryn
0,5 dl linfrön
0,5 dl riven kokos
1 krm salt

1 msk kokosolja
1 dl vatten
+ ev. 1 msk honung eller annan sötning

0,5 dl mullbär
0,5 dl kokosflakes

Blanda ihop de torra ingridienserna. Smält kokosolja och blanda med vatten och eventuell sötning. Rör sedan ner det i de torra ingridenserna. Sprid ut på en papprad plåt och sätt in i ugnen i 1 timme på 150°. Rör om var 15:e minut och sätt eventuellt på grilleffekt sista 5 minutrarna. Låt svalna och rör sedan ner mullbär och kokosflakes 🙂

 

 

PicMonkey Collage0501153

 

 

Idag har jag ju varit och tränat för första gången efter 5 vilodagar och det var SÅ kul! Jag tänkte köra lite lätt bara. Det blev böj med endast en pinne för hållningens skull och istället för mark gjorde jag rygglyft med 10-kilosvikt (tar docj sjukt mycket). Jag skulle fokuser på militärpress som om en jämför är relativt lätt. Squat-racket var inte ledigt så det blev inte mycket vikt där heller.

Men så kommer jag till latsdragen och så BAM drar jag personbästa med 10kg. Hur hände det?! Inte ens frisk och med mensvärk haha. Det måste var alla vila och all mat eller något… Det kändes heöt underbart i alla fall! Dock var nog DESSA målen lite fega, de får gälla till sommaren istället! Latsdragen kan jag ju redan checka av då 😉 Så här såg passet ut:

 

Militärpress 7 set

Knäböj 4 set

Latsdrag 7 set

Rygglygft med viktplatta 4 set

Bänkpress 4 set

Crunches på bosuboll med vikt 4 set

Underamrscurls med handflatorna uppåt 4 set

 

 

PicMonkey Collage0501152

 

 

Till lunch efter både BCAA och ett mellanmål blev det en vegansk pastarätt samt en gekisk sallad. Pastarätten bestod av:

– Bönpasta
– Passerade tomater
– Mandelmjölk
– Salt, peppar, örter, tomatpuré
– Bjäst

 

Salladen bestod av:

– Sallad
– Gurka
– Tomat
– Rödlök
– Fetaost
– Oliver

 

Nu ska jag fortsätta att ha en mysig kväll med mamma! Hoppas ni också får det bra! Kram,
Lisa

 

 

PicMonkey Collage0501154

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats