Känslor, personligt rekord & granola | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Känslor, personligt rekord & granola

 

 

Hej på er!

Det här har inte alls varit en bra dag. Jag har inte mått bra över huvudtaget och jag längtar bara efter sängen eftersom den efterföljs av en ny dag! Dock känns det faktiskt bättre nu. Det hände en sak efter träningen idag som gjorde mig väldigt ledsen. Dock vet jag med mig att det kommer bli bättre men det känns riktigt jobbigt nu.

En bra sak med det hela var dock att jag fått en tankeställare kring mycket i mitt liv och riktigt fått gråta ut all skit som varit det senaste. Som ni har märkt så har jag haft ett litet setback angående stressen m.m. det senaste. Det var liksom droppen – det där i morse. Men just nu känns det bra. Och allt jag känner är att nu räcker det. Jag ska fasen få må bra igen!

 

Kontrasterna var stora idag dock. För början av morgoen var riktigt grym! Idag var det som vanligt dags för ett helkroppspass och fokuset var på marklyft. Och vet ni vad?! JAG TOG 70KG!! Personligt rekord med 5 kg! Snacka om att jag blev glad! Och hela passet förgylldes liksom av det.

Resten blev ett pass med högt tempo, många superset och mycket glädje. Jag hade typ ett leende på läpparna genom hela passet 😀 Nu siktar jag upp igen – mot 80kg, men först i sikte är 75kg!! Jag älskar verkligen detta!!

 

 

PicMonkey Collage2001152Lite gym-selfies ska det ju alltid vara hehe 😉

 

 

Såhär såg passet ut:

Marklyft 8 set

Chins med gummiband 4 set
– superset – 
Crunches på bosuboll med 10-kilosvikt 3 set

Pullups med gummiband 4 set
– superset – 
Crunches på bosuboll med 10-kilosvikt 3 set

Frontböj 4 set
– superset – 
Militärpress 4 set

Flyes i pec-dec maskinen 3 set

Sittande rodd i cablemaskin 2 set

 

 

Nu ikväll har jag gjort lite granola och den blev verkligen grym! Jag har riktigt snöat in på detta med granola sedan jag gjorde en i julklapp till mamma. Det är ju så himla gott och enkelt! OCH väldigt mycket mer ekonomiskt än Paulùns haha 😉

 

 

PicMonkey Collage2001153

 

 

Granola med mandel, kanel och gojibär
3 dl havregryn
1 dl psylliumfrön
0,5 dl mandelspån eller mandlar skurna/hackade i bitar
1 msk kanel

1 msk kokosolja
10 steviadroppar
2 dl vatten

0,5 dl gojibär

Blanda alla torra ingridienser utom gojibär. Blanda de blöta – vatten, olja och sötning. Rör ihop torrt och blött. Smaka av sötma och kanel. Bred ut på en papprad plåt. Baka på 175° i 40 min och rör om samt “hacka” upp den i bitar var 10:e minut. Klart! 🙂

 

Ha nu en mysig kväll! Här är det snart dags för kvällsmål! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Även om det inte var nåt så allvarligt så kan det kännas bättre att berätta om det. Men jag respekterar om du inte vill säga vad det var. 
  Nu taggar vi för en grymt bra dag, eller hur?!

 2. Linda

  Hej på dig!
  Vad var det som hände efter gymmet? Jag tycker det är såå synd att du ska må dåligt! Vill du berätta?
   
  Kram o hoppas du mår bättre nu!
   

  1. lisashealthspo

   Hejsan finis! Det värmer verkligen att du bryr dig! Dock var det inget så allvarligt, en materiell sak faktiskt. Men det drog liksom upp massa annat. Jag mår mycket bättre idag! Kram och hoppas att du med mår bra! Kram kram 🙂

Annons
stats