Kalifornien & Nyttig-shopping | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kalifornien & Nyttig-shopping

 

 

PicMonkey Collage2701152PicMonkey Collage2701153

 

 

Hallå där!

Japp, som ni kanske förstår så ska jag till Kalifornien! Det känns helt otroligt och ganska overkligt!! Min storebror är där på internship i ett år så därför ska jag och min lillebror åka och hälsa på honom under påsklovet, plus en vecka till. Resan är nu bokad och jag är SÅ taggad!

Men varför skriver jag detta här nu? Jo, jag tänkte be er om hjälp! Vad tycker ni att vi borde hitta på? Min bror bor i/nära Silicon Valley men vi ska även resa runt i Californien. Så vad har ni för tips och råd?

Vad för turistgrejer och sevärdheter, men även mer okända grejer finns det att hitta på i Kalifornien? MEN speciellt till er då: vad finns det för roligt som är kopplat till träning och hälsa? – vad finns det för shopping, träning, nyttigheter, gym och mat på tema fitness eller hälsa i Kalifornien som ni vet?

 

 

PicMonkey Collage2701155

 

 

Sen tänkte jag även lägga upp lite nyttig-shopping jag gjort det senaste. Jag fick nämligen ett presentkort på lite nyttiga godsaker av min fina storasyster i julklapp. Helt perfekt eller hur?! Det jag köpte var:

 

 • Bönpasta
   
 • Carobpulver
   
 • Soltorkad mango
   
 • Vaniljpulver
   
 • Fiberhusk i storpack
   
 • Bovetepuffar
   
 • Sockerfritt äppelmos
   
 • Soltorkade dadlar
   
 • Boveteflingor

 

Hel underbart verkligen!! Hoppas ni får en mysig kväll! Själv ska jag snart ta ett tidigt kvällsmål för att kunna komma i säng tidigt. Jag längtar SÅ mycket efter sängen nu!

Kram,
Lisa

 

 

Jag idag – Det har varit en väldigt trött dag men ändå en bra dag. Hoppas ni också haft det bra! 🙂PicMonkey Collage2701154

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats