Granola, marklyft & paket | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Granola, marklyft & paket

 

 

Hejsan!

Idag har jag haft en riktigt härlig schemafri dag! Jag har varit hos frisören och mitt hår känns verkligen underbart igen! Och nu är luggen borta. Det är SÅ skönt!! Som ni märker är jag en periodare haha. Luggen höll trots allt ändå över 6 månader dock 😉

 

 

PicMonkey Collage2801152

 

 

Innan jag var hos frisören görde jag ett pass med fokus på marklyft. Kroppen kändes inte alls bra, helt ur form och jag hade ingen power alls. Men jag kämpade på och trots allt tangerade jag mitt pb på 70 kg!! 75kg försökte jag mig på men det gick inte riktigt idag. Här är passet:

 

 

Marklyft 10 set
40 kg x 10 reps
60 kg x 4 reps
70 kg x 1 rep
65 kg x 2 reps
60 kg x 3 reps
55 kg x 4 reps
50 kg x 6 reps
45 kg x 8 reps
40 kg x 10 reps
40 kf x 8 reps

Chins med gummiband 2 set
4 reps med lättaste gummibandet
1 rep med mittersta gummibandet

Pullups med gummiband 2 set
4 reps med lättaste gummibandet
2 reps med mittersta gummibandet

Stångrodd 
30 kg x 8 reps x 4 set

Bänkpress 
25 kg x 10 reps x 4 set

Knäböj 
30 kg x 10 reps x 4 set

Sittande militärpress 
15 kg x 12reps x 4 set

– superset –

Underarmscurls 
15 kg x 10 reps x 4 set

Hängande benlyft 
8-5 reps x 4 set

Ab-roller 
8 reps x 4 set

 

Idag var jag även och hämtade ett paket från Proteinbolaget.se. I var det:

– Fresh Strawberry Whey – LÄNK

– Rasberry Soda BCAA – LÄNK

 

 

PicMonkey Collage2901154

 

 

Nu ska jag fixa iordning allt inför morgondagen och efter det blir det kvällsmys frmaför Mästerkocken. Men först ska ni får receptet på min senaste granola! Den blev verkligen supergod! Det blev nästan lite som en blanding av flingor och granola. Det blev som stora knapriga bitar. MUMS!!

 

 

Granola med solrosfrön och honung
3 dl havregryn
0,5 dl linfrön
0,5 dl solrosfrön
1 krm salt

1 msk kokosolja
1 msk honung
2 dl vatten

1 msk gojibär
2 msk kokos

Rör ihop de torra ingridienserna. Rör ihop de blöta. Blanda samman de båda. Smaka av och låt sen svälla i 5 minuter. Bred ut på en papprad plåt. Grädda på 175° i 1 timme. Rör om var 10:e minut och licksom “hacka” upp granolan i mindre bitar. Låt svlana och blanda sedan ner gojibären och kokosen. Klart 🙂

 

 

Ha en supermysig kväll! Kram,
Lisa 🙂

 

 

PicMonkey Collage2801153

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats