Chiapudding på hallonkvarg & gårdagen | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Chiapudding på hallonkvarg & gårdagen

 

 

Godmorgon lördag!

Idag är jag väldigt trött efter väldigt många nätter utan sömn. Dock kommer jag inte få sova ut i natt heller… Men men någon gång så! Gårdagens pass med så många set mark har satt sina spår haha. Benen har fler blåmärken än vanligt (har konstant blåmärken efter marken) och länden är väldigt trött. Men det är härligt!

Igår var jag ju på middag hos en kompis vilket var väldigt mysigt. Det var tapasmiddag och himla gott! Till efterrätt var det en massa gotte och jag njöt ordentligt haha. Sen hade vi det bara mys med spel och lite annat kul. 

 

 

Igår fick jag äntligen tillfälle attt använda min byxdree jag köpte på rean – älskar den!!PicMonkey Collage0702154

 

 

Idag blev det en väldigt god frukost lördagen till ära. Jag gjorde hallonkvarg som jag toppade med chiapudding med kokossmak som jag gjorde igår eftermiddag eftersom den behöver stå över natten. Chiapudding är riktigt gott så ni som inte har testat borde verkligen göra det!!

 

 

Hallonkvarg
3 dl kvarg/yoghurt
0,5 dl mosade hallon
5 steviadroppar eller ex. honung/osötat äppelmos

Rör samman alla ingridienser och smaka av. Klart 🙂

 

Kokossmakande chiapudding
1 msk chiafrön
1 dl fullfet kokosmjölk
5 stevia droppar eller ex. houng/osötat äppelmos
+ evosade hallon

Rör samman alla ingridienser och smaka av. Klart 🙂

 

– Toppa hallonkvargen med chiapuddingen i ex. ett fint glas och avsluta med underarbar granola från herbalstore.se. Jag använde bovetegranolan med quinoa, mullbär & tranbär – RAW och ekologisk granola.

Ha nu en underbar dag! Kram,
Lisa

 

 

Denna härliga bägare åts med två fullkornsbröd toppade med kvarg, keso och grönsaker. Perfekt!

IMG_1827IMG_1814IMG_1837IMG_1831

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats