Vegan Proteinbars & English Translation! | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Vegan Proteinbars & English Translation!

 

 

Hi guys!

I thought I would start writing in English here as well for my international followers and/or readers. I won’t have the time to write all of my posts in both languages and therefore I will translate my swedish texts using Google Translate. So it won’t be perfect but I think you will understand it anyways!! You will fins the English version at the end of every post.

Xx,
Lisa

 

 

IMG_2583

 

 

Idag spenderar jag med några av mina närmaste vänner som jag känt väldigt länge. Det är så underbar med lov och kunna träffa alla igen, att liksom komma ur den här vardagsbubblan och få leva lite! Jag ett morgonpass innan jag skulle träffa tjejerna och vad passar inte bättre efter ett pass än proteinbars?

Allra bäst är det ju om barerna är hemgjorda och fria från tillsatser och annan skit. Såklart har jag gjort precis sådana! Och som ett plus är de helt veganska och superlätta att göra! De är smaksatta med den perfekta kombinationen äpple och kanel. Mums!

 

 

Deras utseende gör dem verkligen inte rättvisa!! Receptet hittar ni under bilderna!
// Their apperence really doesn’t make them juistice haha //
PicMonkey Collage0902151

 

 

Vegan proteinbars –  äpple & kanel
1 dl havregryn
0,5 dl Näringsberikat Veganskt Proteinpulver från Helhetshälsa
1 tsk kanel
1 nypa salt
0,5 dl äppelmos
1 msk – 3 msk vegansk mjölk eller vatten
+ ev. mer sötning i form av stevia, honung o.s.v.

Mixa ihop alla ingridienser, rör bara ihop för mer crunch i form av havregrynen. Smaka av. Lägg in i plastfolie och forma på så sätt till bars. Låt stelna i minst 30 minuter, jag hade dem i kylen över en natt. Klart 🙂

 

Ha en grym dag! Kram,
Lisa

 

// Today, I spend some of my closest friends who I’ve known for a long time. It is so wonderful with praise and be able to meet everyone again, that like to get out of this everyday bubble and live a little! I ran a morning session before I would meet the girls and what does not fit better after a workout than protein bars?

The best thing is it’s all about the bars are homemade and free from additives and other crap. Of course, I have done just that! And as a plus, they are completely vegan and super easy to make! They are flavored with the perfect combination of apple and cinnamon. Yum!

 

 

Vegan Protein Bars – Apple & Cinnamon
1 dl oatmeal
0.5 dl Vegan Protein Powder from Helhetshälsa
1 teaspoon cinnamon
1 pinch of salt
0.5 dl applesauce
1 tbsp – 3 tbsp vegan milk or water
+ Possible. more sweetness in the form of stevia, honey etc.

Mix together all the ingredients, stirring just together for more crunch in the form of oatmeal. Season to taste. Place in plastic wrap and shape so as to bar. Allow to set for at least 30 minutes, I had them in the fridge overnight. Done 🙂

 

Have an awesome day! Xx,
Lisa //

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lisashealthspo

      Om du vill ha det proteinrikt så blir det svårt, men skippa bara både vatten och protein så blir det nog bra! Tillsätt kanske lite mer havregryn eller fiberhusk eller pofiber 🙂

Annons
stats