Cookie Dough Protein Pancakes | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Cookie Dough Protein Pancakes

IMG_2541IMG_2538IMG_2523IMG_2539

Toppade med sockerfritt äppelmos, gojibär, kokosflakes, jordnötssmör och RAW granola från herbalstore.se , recension hittas HÄR // Topped with unsweetended appel sauce, gojis, coconut flakes, pb and RAW granola from herbalstore.se, a review can be found HERE //

 

 

Godmorgon söndag!

Idag är det sista dagen på årsmötet som gäller. Tåget från Stockholm går vid halv sex och jag är inte hemma förrän halv nio. Då blir det bara direkt hem och i säng inför kommande skolvecka!

I veckan, närmare bestämt i tisdags, så var det ju internationella pannkaksdagen. Då var jag ju dock totalt fokuserad på semlor och fettisdagen så jag missade det. Det måste jag ju bara ta igen idag. Det är ju trots allt pannkakssöndag idag! 😉

Så här kommer ett underbart pannkaksrecept som smakar kakor eller kakdeg. Den smaken får jag fram 100% nyttigt utan socker osv. med hjälp av vaniljpulver och carobpulver. Det blev verkligen så himla gott!!

 

 

Cookie Dough Proteinpannkakor
240g kikärtor (1 burk)
0,5 dl Näringsberikat Veganskt Proteinpulver från Helhetshälsa*
2 msk pofiber
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1,5 krm vaniljpulver
3 krm carobpulver
0,5 krm salt
20 steviadroppar eller annan sötning
1-2 dl valfri vegansk mjölk (eller vatten)
– kokosolja

Mixa samman alla ingridienser. Smaka av och låt stå i 5 minuter. Rulla semten/degen till bollar som du plattar ut till plättar eller pannkakor. Stek dessa i kokosolja tills ovansidan stelnat någorlunda. Vänd och stek lite på andra sidan. Klart 🙂

*Kan ersättas med valfritt proteinpulver

 

Hoppas ni haft en bra helg och får en underbar sista dag på helgen! Kram,
Lisa

 

 

// Good morning Sunday!

 
Today is the last day of the annual meeting that apply. The train from Stockholm yesterday at half past five and I’m not home until half past eight. Then it becomes just straight home and in bed for the next school week!
 
This week, more precisely on Tuesday, it was of international pannkaksdagen. Then I was of course be totally focused on buns and Shrove Tuesday so I missed it. That I just have to take back today. It is, after all Pancake Sunday today! 😉
 
So here comes a wonderful pannkaksrecept tasting cake or cookie dough. The taste I get up 100% healthy without sugar etc. using vanilla powder and carobpulver. It was really so damn good !!
 
 
 
 
 
Cookie Dough Protein Pancakes
240g chickpeas (1 can)
0.5 dl of fVegan Protein Powder from Helhetshälsa*
2 tablespoons pofiber
2 teaspoons Fiberhusk
1 teaspoon baking powder
1.5 tsp of vanilla powder
3 pinches of carobpulver
0.5 pinches salt
20 drops of stevia or other sweetening
1-2 cups optional vegan milk (or water)
– Coconut oil
 
Mix together all the ingredients. Season to taste and let stand for 5 minutes. Scroll semten / dough into balls as you flatten out to platelets or pancakes. Fry them in coconut oil until the top solidified reasonably. Turn over and fry a little on the other side. Done 🙂
 
* Can be replaced with any protein powder
 
 
 
Hope you had a good weekend and get a wonderful last day on the weekend! Hug,
Lisa //
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats