Nyttig Vaniljgranola & PB | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nyttig Vaniljgranola & PB

IMG_3163IMG_3157IMG_3153IMG_3161

 

 

Godmorgon!

Idag är det tidig torsdag för mig igen – YEY! …Eller kanske inte 😉 Men det hela känns lite bättre efter en mysig och lyxig frukost! Granola är bland det bästa jag vet och hemgjord är ju det bästa!

 

 

Nyttig vaniljgranola
3 dl havregryn
0,5 dl linfrön
0,5 dl pumpakärnor
1 krm vaniljpulver
1 krm salt

2 dl vatten
1 msk honung eller 10 steviadroppar – eller annan sötning
1 msk olja

+ ev. lite sojibär, mulbär, kokosflakes o.s.v.

Rör ihop torra ingridienser för sig och blöta för sig. Rör sedan ihop de båda och låt stå i 5 minuter. Sprid ut på en papprad plåt. Grädda på 175° i 1 timme och rör om var 15:e minut. Ta ut och låt svalna. Klart 🙂
 

 

Jag toppar min kvarg/yoghurt med denna underbara hemgjorda granola med smak av vanilj och med härliga pumpakärnor. Denna granola är full med nyttigheter, vitaminer och mineraler och samtidigt så underbart god. Perfektion!  Granolan fick även sällskap av lite äpple och hallon. Mums!

 

 

IMG_3027IMG_3030IMG_3020IMG_3028

 

 

Jag skrev ju lite smått om ett paket igår. Det var ett paket från grymma Proteinbolaget och det innehåll det enda proteinet jag ännu inte smakat. Det ska bli väldigt spännande! I paketet fanns

 • Vanilla Pear 100% Whey (länk)
  Hur gott låter inte detta?! Jag kan tänka mig att det är lite åt päronsplits-hållet. Mums! Just vassleprotein är grymt i samband med träning då det tas upp extra snabbt av kroppen så en shaker efter passet är ultimat! Detta kommer jag ha mitt Vanilla Pear Whey till:
  – Gröten
  – Smoothien
  – Kvargen
  – Proteinglassen
  – Keson
  – Post workout shakern
  O.v.s 😀
   
 • Cactus Lime 6:1:1 BCAA + glutamine (länk)
  Denna är väldigt god och smakar lite som läsksorterna 7up eller Sprite. Den passar ännu mer perfekt än vassle efter träning eftersom aminosyrorna här är frigjorda och tas upp i kroppen hur snabbt som helst! Därför har jag alltid Proteinbolagets BCAA i shakern påväg hem från gymmet!

 

Hoppas ni får en bra dag! Kram,
Lisa

 

 

IMG_3383IMG_3385IMG_3388

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats