Frozen Protein Cheesecake | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Frozen Protein Cheesecake

IMG_3090IMG_3094IMG_3091IMG_3092IMG_3095

 

 

Hejsan 🙂

Hoppas ni haft en bra dag! Här kommer ett riktigt gött tips på något gott till dagens kvällis! Förutom som kvällis kan detta även ätas som en nyttig efterrätt, mellis, PWO eller post workout snack. Möjligheterna är oändliga!

Det är alltså en frozen cheesecake som är 100% nyttig och fullpackad med protein. Den är bl.a. gjord på proteinglass från Lohilo. Mums! Den består av en botten som smakar cookiedough, en fyllning i citrussmak och en frosting i jorgubbssmak. Hur gott?!

 

 

Frozen Protein Cheesecake
100g kikärtor
0,5 krm salt
0,5 krm vaniljpulver
0,5 tsk carobpulver
6-10 steviadroppar eller annan sötning

100g kvarg
50g Lohilo Aloe Vera Citrus (länk)

2 msk Fresh Strawberry Whey från Proteinbolaget (länk) eller annat valfritt proteinpulver
2 msk kvarg
1 msk vatten

Mixa samman kikärtor, saltm vanilj, carob och sötning. Smaka av och tryck ut i en form. Frys i 30 minuter. Mixa under tiden ihop kvarg och lohilo glass. Toppa den frysna botten med denna fyllning och frys i 30 minuter till. Blanda samman frostingen på whey, kvarg och vatten. Toppa fyllningen med frosting och frys i ytterligare 1 timme. Klart 🙂

 

 

Ha nu en underbar kväll! Kram,
Lisa 🙂

 

 

IMG_3081IMG_3086

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats