Svar på lite frågor | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Svar på lite frågor

IMG_0721

 

 

Hej!

Hoppas er dag varit bra! Som jag skrev imorse så spenderas min eftermiddag och kväll först med en mysig fika med kompisar och sen blir det ett härligt yogapass. Efter det blir det raka vägen hem för kvällis och sängen.

Det ska bli riktigt skönt med yoga! Jag har faktiskt ju inte kört det på en hel vecka! Det inte riktigt passat med livet det senaste och jag inte fått in det i schemat helt enkelt. Men jag behöver yogan för att fungera så det ska bli härligt!

Jag tänkte nu att jag skulle svara på två kommentarer som jag har kvar sedan gammalt så då kör vi:

 

 

Mums va gott!! Men äter du inte lite för lite mat? Alla är ju olika men jag skulle verkligen inte bli mätt på det där..:)
Fanny

Jag kan hålla med om att mängden mat jag ätit innan inte riktigt varit tillräcklig. Men sedan sommaren då jag blev tillsagd på skarpen att börja äta mer och med fett av läkare så har jag faktiskt gjort det!

Jag äter enligt mig själv mycket och när jag jämför med kompisar så äter jag en större mängd. Dock kanske det beor på att jag i allmänhet äter mat framför godis, snacks o.s.v. som är betydligt mer eneripackat. Dock försöker jag att istället för att öka på mängden i fysiskt storlek så ökar jag hellre på fettet som ju istället bara påverkar kaloriermängden (nej, jag räknar inte, dock sitter det fortfarnade lite i tyvärr).

Jag försöker alltså att göra min kost mer enerität eftersom att det innebär att mängden fett ökar. Det är ju faktiskt kvaliten, näringen och enerign i maten som är det viktiga och inte kvantiten. Allt jag äter kommer såklart inte upp här så det går nog inte att döma om ni bara läser här. Jag kan dock lägga upp en matdag här om ni skulle vilja?

Kram 🙂

 

 

Hej! Jag är lite nyfiken på vilka vikter du kör med? Och hur många reps? Jag kör enligt ett program på styrkelabbets sida som är mycket mer slimmat än ditt, funderar på om jag borde uttöka det lite..
Susan

Hej!
Jag har ju nu börjat skriva ut vikterna jag kör med så du har nog fått svar på del ett av din fråga! (Gillar ni förresten att jag skriver ut vikter, reps, set o.s.v. eller är det överflödigt?) Jag har nog kört lite längre pass än de flesta. Det har att göra med att jag kört helkropp eller halkropp och det tar längre tid en endast två-tre muskelgrupper.

Dock har jag nu tänkt börja med att endast köra runt en timme plus minus en kvart kanske. Det ska bli spännande att se hur det blir! Jag tänker att jag kanske kan lyckas behålla fokus och styrka bättre då! Det har även med att göra att jag ju nu får träna fler gånger i veckan och då finns plötsligt möjligheten med lite kortare pass men oftare!

Kram 🙂

 

 

Ha nu en riktigt mysig kväll! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats