Granola med Alpro Mild & Creamy #MyMildAndCreamy | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Granola med Alpro Mild & Creamy #MyMildAndCreamy

IMG_3665IMG_3651IMG_3647IMG_3650IMG_3670

 

 

Godmorgon fredag!

Visst är det en underbar morgon?! Fredagmorgnar är de bästa som finns tycker jag! Jag startar min dag med en skål härlig yoghurt från Alpro! Den är vegansk samt fri från socker. Hur bra?! Den är även riktigt god och len i smaken! Så himla underbar!

Toppar min Mild & Creamy Naturell Soygurt från Alpro (länk) gör jag med en hemgjord granola i smaken vanilj och kanel. De två smakerna är verkligen helt perfekta tillsammans! Så gott! Granolan är helt nyttig och innehåller även en massa superfoods! Denna frukosten är 100% vegansk och nyttig men ändå så himla god och riktigt fredagslyxig. Mums!

 

 

Nyttig & vanilj- & kanelgranola
3 dl havregryn
1-2 tsk kanel
1-2 krm vaniljpulver (inte det samma som vaniljsocker)
1 krm salt

1 dl vatten
1 msk kokosolja (eller annan olja, helst kallpressad)
1 msk honug, 10-20 steviadroppar eller annan sötning

2 msk gojibär
1 msk kokosflakes
1 msk solrosfrön
1 msk mandelspån
1 msk bovetepuffar

Rör ihop havregryn, kanel, vaniljpulver och salt. Mikra vatten, honung och olja så att allt smälter. Rör ihop med de torra ingredienserna och låt stå i 5 minuter. Häll och sprid ut på en papprad plåt. Grädda i 30 minuter på 200° och rör om var 10:e minut. Ta ut, låt svalna och låt stelna. Rör ner gojibär, bovetepuffar, kokos, mandel och frön. Klart!

 

Ha nu en underbar fredag! Kram,
Lisa

 

 

IMG_3656IMG_3655

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats