Lohilo & 18-årsfirande | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lohilo & 18-årsfirande

IMG_4052IMG_4041IMG_4059IMG_4030IMG_4055

 

 

Hejsan!

Hoppas ni är nöjda med er helg! Det är jag verkligen! I fredags blev det ett härligt pass följt av fredagsmys. Hela gårdagen spenderades med människor jag verkligen tycker om och jag hade det bara riktigt underbart! Idag har jag bara myst och senare på dagen kom min mammas särbo så jag har umgåtts lite med dem. Helt perfekt enligt mig!

I fredags kom det även en leverans med min kära Lohilo Proteinglass (länk). Det var bl.a. de nya smakerna som jag är så himla spänd på att smaka! De låter ju bara för goda tycker jag! Mumma!

 

De nya smakerna är:

Classic Vanilla
Krämig vaniljglass smaksatt med äkta Bourbon Madagaskar vaniljstång

Caramel Chocolate Swirl
Len kolaglass med mäktig chokladsås

Creamy Coconut
Krämig kokosglass med äkta kokos toppad med rivna kokosflingor

 

 

IMG_0155

 

 

Igår hade jag som sagt en riktigt bra och fin dag med både vänner och familj. Jag blev faktiskt väldigt rörd efter att min släkt varit här. Jag är så tacksam över att de finns. Jag kanske inte har den perfekta “svenne-” eller kärnfamiljen men jag har faktiskt något bättre. All värme berörde mig verkligen igår. Det slog mig bara sådär och jag kände bara “tack för att ni finns”.

Sen hade jag även en härlig kväll med vänner efter det. Precis som under dagen intogs det en hel del god mat och stämningen var riktigt mysig och kul. När de andra drog vidare så åkte jag (bitter 17-åring) hem. Men det var bra för idag känns gårdagen av i både kroppen och huvud. Ja, hela veckan har det varit rätt fullt upp.

Jag behövde helt enkelt idag till att ta det lugnt och bara mysa. Det behöver en ibland! Att bara få en paus och pusta ut! Jag hade egentligen tänkt gå på yoga ikväll men jag får se hur det blir med det, om jag orkar. Jag har även ett stort prov tills imorgon som jag borde plugga till men just nu känner jag bara för att spy på skolan hehe. Jag får helt enktelt se om jag tar mig samman eller inte.

 

Ha en mysig kväll och ta vara på den här tagen och ta igen er! Kram,
Lisa

 

 

IMG_0138IMG_0139

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats