Hemgjord & nyttig müsli med superfoods | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Hemgjord & nyttig müsli med superfoods

IMG_3167IMG_3174IMG_3171

Kvarg/yoghurt toppad med hemgjord müsli, kiwi och hallon

 

 

Godmorgon måndag, ny vecka och nya möjligheter!

Nu gör vi denna nya vecka grym tycker jag! Jag själv inleder denna veckan med ett pass på gymmet. Efter två hela vilodagar ska det bli grymt! Det har blivit ganska mycket “onyttiga” men åh så goda grejer i helgen. Jag har verkligen njutit. Inte helt ångestfritt men ändå! Det är segt att inte vara 100% “frisk” men det går ju framåt i alla fall. 

Något riktigt smidigt till frukost enligt mig är hemgjord müsli. Det är verkligen löjligt enkelt att göra själv tycker jag! Det är bara att blanda samman lite gosaker en har hemma. Lite vad en själv tycker om helt enkelt! Jag själv boostar såklart upp min müsli med lite superfoods!

 

 

Hemgjord & nyttig müsli med superfoods
2 dl havregryn
1 msk solrosfrön
1 msk pumpakärnor
1 msk linfrön
1 msk riven kokos
1 msk kokosflakes
1 msk gojibär
1 msk mullbär
1 msk russin
2 msk bovetepuffar

Rör ihop alla ingridienser. Klart!

 

 

Ha en supergrym måndag! NU KÖR VI!! Kram,
Lisa

 

 

IMG_3040IMG_3034IMG_3044IMG_3038

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats