Födelsedagsmorgon på min 18årsdag | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Födelsedagsmorgon på min 18årsdag

IMG_4227IMG_4240IMG_4231IMG_4237IMG_4243IMG_4234

 

 

Godmorgon finisar!

Idag är jag hela 18 år!! Det känns väldigt konstigt faktiskt! Trots att jag är sjuk så tänkte jag ändå föröka gå ut och fira ikväll. En fyller ju bara 18 år en gång liksom! Lite segt att vara sjuk då men jag ska kämpa emot det haha.

Imorse vaknade jag en stund innan mamma och fick ligga och vänta ett tag inann hon kom in. Sen fick jag en jättefin uppvakning på sängen! Jag fick verkligen fina saker som jag blev superglad för och mamma var så himla gullig! Hon hade gjort en nyttig smoothie till mig! Så fin hon är!

 

 

Mammas frukt- & bärsmoothie
1,5 dl yoghurt eller kvarg
1 kiwi
1 dl hallon
0,5 banan

Mixa samman alla ingridienser. Häll upp och dekorera. Klart!

 

 

Sen var det även några helt otroligt underbara kokos-brownies. De har vi gjort ända sedan jag var liten så det var nostalgi på hög nivå! De är verkligen inte nyttiga men åh så goda! Trots sin onyttighet kan jag gärna lägga upp receptet här om ni vill ha!

Detta var verkligen hälsosam balans i praktiken tycker jag haha. Sen så blev det även lite champangefrukost. Det enda var att de inte var riktig champange, det var alkoholfri. Lite besviken blev jag allt där hehe. Jag har nämligen lite skämtsamt tjatat om att få vin till frukost på min 18-årsdag i flera år bara “för att”. Men men jag hade nog egentligen inte velat ha det i alla fall!

Nu ska jag bara ta det lugnt så att jag mår så bra som jag kan till kvällen! Sorgligt nog har jag faktiskt pluggat lite nu på förmiddagen. Men nu är allt skolarbete klart innan USA så det känns riktigt skönt!

Ha en fin dag! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anastasia

    Om du har tid över så skulle det betyda så otroligt mycket om du ville kika in på min blogg där jag bloggar om allt från mode och outfits till mer personliga inlägg. Jag led tidigare av en ätstörning men vill nu visa andra att det faktiskt går att bli frisk och hur otroligt fint livet kan vara när man väl blir det. Kram på dig! 
    http://www.anastasialindstrom.se

  2. Jhennifer

    Grattis! 😀 och vilken fin blogg du har! om du orkar får du gärna kika in min blogg där jag berättar om senaste modellresan i Malaga, lite modetips och skriver mycket om träning. Kram 

Annons
stats