Kokospanerade bönbiffar | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kokospanerade bönbiffar

IMG_4205IMG_4198IMG_4200IMG_4209IMG_4206IMG_4201

Serverade med en härlig sallad på isbergssallad, ruccula, tomater, majs och rödlök

 

 

Hej finisar!

Nu har jag nyss ätit en riktigt god födelsedagsmiddag med grekisk mat vilket är min favorit! Igår gjorde jag också en god middag då jag gjorde bönbollar panerade i kokoschips. De blev verkligen underbara! Dessa biffra är faktiskt till och med helt veganska!

Mamma gav till och md tumme upp till dem och hon är inte alltid så lättflörtad när det gäller alla mina smp experiment haha. Jag har panerat bönbiffarna i kokoschips med chilismak från Herbalstore.se (länk) och det blev verkligen gott! Det är ett starkt tips från er! Det blir verkligen en superenkel panering och riktigt gott!

 

 

Bönbiffar panerade i kokoschips ca. 10-20 st beroende på storlek
1 tetra kidneybönor (230g avrunnen vikt)
1 vitlök
2 krm paprikapulver
2 krm spsikummin
2 krm koriander
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Kokoschips med chilismak (länk)
+ ev. 1-2 tsk fiberhusk, 1-2 msk pofiber eller 1-2 msk valfritt mjöl för en bindande effekt (jag hade inte detta i så det behövs inte men de blir lite smuliga utan)
– kokosolja

Mixa alla ingridiener och form biffar. Doppa båda sidor i kokoschips och stek i kokosolja på medelvärme. Klart!

 

 

Nu ska jag snart möta upp några kompisar för en drink på stan. Ni får ha det så mysigt! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats