Kokosgröt & tacksamhet | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kokosgröt & tacksamhet

IMG_0157

 

 

Godmorgon fina ni!

Jag vill bar börja med att säga tack för de fina gratulationerna, både här och på instagram (@lisas_healthspo)!! Ni är så himla fina! Igår hade jag en helt underbar kväll med riktigt fina tjejer. Jag hade så otroligt kul och bara dansade i flera timmar. Det var just det jag ville, att dansa loss. Jag älskar det!

Jag känner mig verkligen så otroligt tacksam för allt jag har. Mina fina vänner efter igår och min underbara familj efter i lördags. Sen att jag äntligen ska få träffa min storebor på måndag som jag inte sett på nästan ett år. Allt känns bara så himla bra just nu, livet är bra just nu. Jag är lycklig.

Till frukost gjorde jag en perfekt frukost sådär morgonen efter en kväll ute och med en förkyld hals. Jag gjorde gröt på kokosmjölk och den blev helt fantastiskt krämig. Så himla god! Mums! Kokosmjölk i gröten är verkligen ett starkt tips!

 

 

Kokosgröt
1 dl havregryn
3 dl vatten
10 steviadroppar eller annan sötning
0,5-1 krm salt
0,5-1 dl fullfet kokosmjölk

Koka havregryn och vatten i 5 minuter. Tilsätt sötning, salt och kokosmjölk. Låt koka i 1-2 minuter till. Klart!

 

 

Ha nu en grym fredag! Kram,
Lisa

 

 

Toppad med jordnötssmör, kokos, hallon och mango

IMG_4070IMG_4081IMG_4074IMG_4063

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats