RAW äppeljuice med ny blender | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

RAW äppeljuice med ny blender

IMG_4093IMG_4083IMG_4095IMG_4108IMG_4089

 

 

Hej!

Härom dagen fick jag hem en blender från Acreto (länk). Blendern heter Oster Versa (länk) och är en riktig värsting, jag blev nästan lite rädd när jag satte på den första gången haha. Den klarar det mesta. Några exempel är smoothies, juicer, spreads, milk shakes, soppor, pålägg, smeter/degar, puréer, mos m.m.

Denna blender har till och med specialfunktioner för smoothies, spreads och soppor! Det tillkom även två receptböcker fullpackade med mestadels nyttiga härligheter. Det finns så himla mycket som jag vill testa verkligen! Jag har varit i behov av en mixer så himla länge så detta var helt perfekt! Det jag är mest taggad på att testa är en massa olika smoothies och såklart hemgjort jordnötssmör!!

 

 

IMG_4188IMG_4174IMG_4187IMG_4181

 

 

Jag har testat blandern lite och den är verkligen grym! Och så lite läskig då hehe. Bland det första jag testade var en riktigt härlig juice gjorde på äpple. Den blev verkligen riktig god och så fräsch! Nu hade jag ingen is i frysen men denna blender klarar faktiskt även att krossa is! Så att ha i lite is hade nog varit gott med!

 

 

RAW äppeljuice
1 grönt äpple i bitar (kan skalas, dock sitter den mesta av näringen i skalet)
2-3 dl kallt vatten

Häll i äpple och vatten i blendern och mixa tills du får en slät konsistens. Häll upp och njut. Klart!

 

Smaksättning
Antingen gör du som jag och låter juicen vara helt naturell utan smaksättning eller sötning eller så kan du tillsätta exempelvis:
Stevidroppar
Honung
Sockerfritt äppelmos (lite tårta på tårta kanske)
Kanel
Ingefära
Vaniljpulver
Carobpulver
Frysta bär
m.m.

 

Tips!
Värm juicen i micron i 1 minut (blir såklart inte RAW längre). Då blir den lite som varm cider. Så himla gott och helt perfekt för en öm förkylningshals!

 

Ha nu en riktigt mysig fredagskväll! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats