Framme i USA & gårdagen | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Framme i USA & gårdagen

IMG_0772IMG_0770

 

 

Hejsan!

Hoppas ni har det bra! Jag vaknade för 2 timmar sedan ungefär och nu har vi precis varit och handlat på Sears, en amerikansk tvättäkta mataffär. Så himla kul! Jag var som ett barn i en leksaksaffär haha. Så himla mycket kul!

I alla fall, vi (jag och min lillebror) åkte från Landvetter till Arlanda igår morse och var framme typ halv 10. Väl där hade vi 4 timmar att vänta på planet till USA så de spenderade vi med att äta haha. Vi köpte lasagne och jag tog en jättegod version på soltorkade tomater och chèvre. Allt jag brydde mig om var att få varm mat som gör en mätt länge. Gott var det med!

 

 

IMG_0767IMG_0768

 

 

Planet åkte vi från Arlanda 13.45 och vi var framme 15.15 i USA haha. Dock så innebär det i verkligheten en resa på 10 timmar. Dock så klarade jag och min lillebror det ganska bra måste jag säga! Det krävdes dock ganska många avsnitt av “Bing Bang Theory”, “The Middle” och “Mike & Molly” samt en långfilm som hette “The Chef”. Det var väldigt bra faktiskt. Tur att eni fick en skärm var när vi kunde se grejer och lyssna på musik m.m.

 

 

IMG_0774IMG_0776

 

 

Maten på planet var helt okej dock så bestod min vegetariska av pasta med spenat och champinjoner, helt utan salt, samt sallad och fruktsallad. Inte så gott men vi fick även ett lättare måltid innan landning och då fick jag en jättegod macka med typ svamp och aubergine. Det var även juice och en yoghurt men de skippade jag.

Jag lyckades hålla mig ganska mätt faktiskt för jag hade tagit med mig en hel del mellanmål att ha på planet. Det var ju ju typ den enda en kunde göra, att äta haha. Vi lyckades nog sova 30 minuter till en halvtimma var av tio timmar så det var inte så lätt att sova. Dock var planet nedsläckt hela tiden vilket var mysigt! Jag kan tipsa om mina snacks jag tog med eftersom att de alltså gick igenom gränskontrollen till USA.

Jag hade med mig:

– Bananer
– Äpplen
– Russin
– Riskakor
– En sockerfi kvarg
– 2 questbars

 

 

IMG_0777

 

 

Vi flög till Oakland och min storebror bor i Santa Cruz. Han och hans flickvän mötte oss och åkte sen hem till dem. Där fick vi dusha och göra oss iordning för att sedna promenera genom staden ner till stranden och piren där vi åt middag. Det var verkligen mysigt! Efter att ha varit uppe 25 timmar var det ganska skönt att gå och lägga sig. Så vaknade jag efter 12 timmars sömn. Så himla härligt!

Jag tror att det idag kommer bli underbart! Solen skiner och det är varmt. Jag sitter här i kjol och linne. Så vad vi än gör blir det liksom bra! Godnatt på er då!

Kram,
Lisa

 

 

IMG_0764IMG_0762IMG_0766

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats