Surfing i San Diego | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Surfing i San Diego

IMG_0713_2IMG_0711_2

 

 

Hej på er!

Här är det morgon och snart är det dags för frukost och att inleda denna dagen. Igår inleddes med ännu en mysig frukost med den helt fantastiska utsikten som vi har här. Så himla mysigt! Efter frukost åkte vi nästan direkt till stranden och var faktiskt där innan 11 för en gångs skull haha.

 

 

Innan stranden

IMG_0715_2IMG_0714_2

 

 

Denna dagen på stranden spenderade vi med surfing. Det var sjukt ku!! Dock så var det ganska svårt med. Jag lyckades ändå att stå några gånger faktiskt men det var mest efter ett tag i början för mot slutat var jag ganska slut i armarna efter paddling och att handtera brädan samt att vågorna blev sämre.

Att surfa är något jag velat testa väldigt länge så det var väldigt kul att få göra det verkligen! Det var ganska bra träning också faktiskt. Kanske inte så konstigt att jag var trött efteråt i och med att vi höll på i nästan 4 timmar samt att en konstant fick in saltvatten i typ hela huvudet haha.

 

 

Jag och min lillebror som surfade ihop. Japp, jag failar med surfar-tecknet lite smått haha

IMG_0724IMG_0725_2IMG_0728_2IMG_0726_2IMG_0729_2IMG_0727_2

 

 

Det enda var att jag ju missade solen med tanke på att jag var iklädd kroppsstrumpa, även kallat våtdräkt. Det enda som stack ut var huvud, händer och fötter. Smart som jag är glömde jag dolskydd så nu är speciellt ansiktet men även händerna illröda. Hoppas det blir bättre snart för det gör ganska int faktiskt!

Kvällen spenderade vi i Downtown San Diego och åt middag på en persisk restaurang. Det var otroligt verkligen! Jag som älskar typ meze samt mat från medelhavet och från mellanöstern var ju överlycklig. Mums!

Hoppas ni har det bra! Kram,
Lisa

 

 

Innan vi åkte till downtown och åt

IMG_2775IMG_2774

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats