Imperial Beach San Diego | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Imperial Beach San Diego

IMG_0751_2IMG_0744_2IMG_0740_2IMG_0746_2IMG_0754_2IMG_0742_2IMG_0743_2IMG_0748_2IMG_0745_2

 

 

Hej och godmorgon från mig!

Idag är det uppgång vid 7 för det är dags för oss att dra vidare från vackra San Diego till Los Angeles. Det ska verkligen bli superkul och spännande! Dock kommer jag verkligen sakna detta fina ställe och de underbara stränderna här!

Dock tror jag att det är bra för mig att komma bort från strandlivet här i San Diego eftersom att jag är ganska solbränd kan en säga hehe. Japp, i förrgår brände jag ansiktet och igår har jag brände resterande delar av kroppen. Bra Lisa, bra haha.

 

 

IMG_0739_2IMG_0736_2

 

 

Gårdagen spenderades alltså på stranden. Det var en väldigt vacker strand och vädret var helt underbart skönt! Eftersom jag bränt ansiktet så låg jag och solade med en sjal över ansiktet alternativt gick omkring med med sjal runt huvudet vilket bägge delar såg väldigt roligt ut matchat med en bikini. Riktigt snyggt haha.

Kvällen avsutades med ännu en mysig grillkväll här i vår exotiska lägenhet avslutat med en riktigt god efterrätt i form av glass. Själv har jag köpt en riktigt god Ben & HJerry som jag avslutade idag. Den är med jordnötsglass, chokladglass, kakdegsbitar och browniebitar. Drömmen!

Ha det bra! Kram,
Lisa

 

 

IMG_0755

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats