Universal Studios | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Universal Studios

IMG_0756_2IMG_0757_2

 

 

Hejsan fina ni!

Ledsen att jag inte skrivit om gårdagen (fredagen) än men jag har inte mått så himla bra det senaste. Jag har bränt mig väldigt rejält och därför inte alls mått så bra. Nu börjar det dock bli lite vilket känns skönt! Så himla tråkigt att det blev så här men men det går inte att göra något åt. Jag får bara göra det bästa av situationen och ta lärdom av det som redan hänt!

Igår var vi i alla fall på Universal Studios vilket är som en nöjespark fast med tema på olika produktioner från Universal helt enkelt och det ligger precis vid alla studios där de spelar in. På morgonen lämnade vi alltså fina San Diego och tog av mot LA för en heldag i nöjesparken.

Vi började med Shrek vilket var en föreställning i 4D – alltså rörde vi oss samtidigt som karaktärerna, fick vatten i ansiktet när de åkte i en flod ex. och blev kittlade på benen när det föll ner spindlar på duken. Väldigt coolt!

Efter det åt vi lite och vet ni då vad jag gjorde till råga på mitt redan dåliga mående? Jo, jag råkade beställa kött och hann äta lite innan jag insåg det. Jag misstog kryddan chili för grytan chili som är med köttfärs. Det var pommes frittes jag beställde och tänkte inte ens att det fanns något så vidrigt som pommes frittes toppade med typ chili con carne utan att de var kryddade med chili. Men nej, det var den vidriga versionen alltså. Men men så kan det gå…

 

 

IMG_0759_2IMG_0762_2IMG_0761IMG_0758_2IMG_0760_2

 

 

Efter denna lilla insident åkte vi en åktur med tema Simpson. Det var en simulator av en bergochdalbana samt 4D vilket var riktigt häftigt. Den var nog en av de bästa i och med att det finns så mycket nostalgi kopplat till just Simpson och animationerna var så himla fina och färgglada!

Sen gick vi på en föreställning om specialeffekter vilket inte var så jättekul helt ärligt haha. Vi köpte även donuts på området med Simpsons och det var helt underbara! Det var nog sämsta näringsinnehållet på en dag någonsin men väldigt gott haha. Jag levde under gårdagen på pommes frittes, donuts och glass. Ganska ofitness va?

Efter donutsen var det dags för det jag sett fram emot mest: Studio Tour. Där fick vi åka omkring på Universals faktiska inspelningsområde och vi fick bl.a. se olika miljöer från New York där serier som How I Met Your Mother och Vänner spelades in, kvarteret där Sesperate Housewifes spelades in och miljöerna för en massa filmer såson ex. “Grinchen” och “Jaws”. Många av filmerna och serierna vi fick se saker från är sådana som jag verkligen gillar så det var riktigt coolt!

 

 

IMG_0767_2IMG_0769_2IMG_0765_2IMG_0768_2IMG_0773_2

 

 

Vi åkte även i “King Kong 360 3D” vilket också är en 3D-föreställning men skärmen var likson runt vagnen vi satt i, riktigt häftigt! Efter det avslutade vi dagen med området med verkliga åkturer i skymningen. Vi åkte en med tema på filmen “Revenge of the Mummy” som var som en bergochdalbana fast i mörker och under jord typ, en med tema “Transformers” där det inte gick att skilja verklighet från 3D/4D samt en vattentur med tema “Jurasic Park” vilken var så häftig (och med så lite kö) att vi åkte den två gånger. Riktigt bra allihop!

Påvägen ur parken just innan stängning såg vi åkturen på tema “Despicable Me” och var bara tvugna att testa! Den påminde lite om åkturen med tema Simpson och var väldigt gullig med fina animationer. Ett perfekt avslut! Sen åkte vi till vårt otroligt fina boende här i Los Angeles vilket är ett lägenhetskomplex som är riktigt fint!

Hoppas ni har det bra där hemma! Kram,
Lisa

 

 

Det fanns även ett jättestort område utanför själva parken med mat och shopping som med sina neonskyltar var väldigt fint i mörkret!

IMG_0776_2IMG_0775_2

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats