Venice Beach, Muscle Beach & Shopping | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Venice Beach, Muscle Beach & Shopping

IMG_0826_2IMG_0827_2

Muscle Beach Gym

 

 

Hejsan!

Nu börjar det faktiskt bli bra med min brända hy. Ansiktet börjar se normalt ut igen. Jag börjar faktiskt se ut som mig själv igen vilket känns väldigt skönt och en väldigt stor oro har nu släpts från mitt bröst. 

 

 

IMG_0825_2IMG_0824_2

Japp såhär – med keps, sppf 70 och solglasögon strosar jag omkring på dagarna haha. Snyggt värre…

 

 

Idag har vi alltså bara tagit det lugnt och varit innomhus vilket var skönt! På eftermiddagen åkte vi till venice Beach. Där gick vi såklart till Muscle Beach. Dock så var det typ inte så mycket till gym, inte särkilt många maskiner och inte så bra. Därför tränade vi inte men det var kul att ha sett och att ha verit där!

 

 

IMG_0830_2IMG_0831_2IMG_0833_2IMG_0834_2

Venice Beach

 

 

Jag köpte även ett linne därifrån vilket jag gillade mycket! Istället strosade vi runt lite kring strandpromenaden och sen åkte vi till ett väldigt mysigt och fint shoppingområde i Santa Monica. Jag gick endast in i Forever 21 men det var det enda som behövdes. Jag verkligen älskar den affären! Det är nästan bara därifrån jag har shoppat på denna resan haha.

Nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska vi nämligen till nöjesparken Six Flags. Det ak bli kul! Godnatt och kram,
Lisa

 

 

IMG_0835_2

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats