Gold's Gym & Questbars | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Gold’s Gym & Questbars

IMG_0820IMG_0814_2IMG_0816_2

 

 

Hej!

Idag är det dags att åka hem efter två underbara veckor. Det har verkligen varit en fantastisk resa men jag börjar faktiskt längta hem till det vanliga livet med, hem till min egen säng liksom. 

Idag ska vi till Gold’s Gym för förta träningen på hela tre veckor eftersom jag ju var sjuk en vecka och nu varit utomlands i två veckor.  Dock är ajg ju lite solskadad så vet inte hur hårt passet blir. Det ska bli ritkigt kul i alla fall! Sen på eftermiddagen ska vi alltså till flygplatsen för först tre timmar där, sen tio timmar på planet till Arlanda, sen fyra timmar där och så slutligen en timma till Landvetter.

Det blir en resa på arton timmat alltså. Härlig haha! Som snack har jag med mig mina sista questbars. De är i smakerna Double Chocolate Chunk och Cinnamon Roll. Mums! Sen ska jag nog köpa något mer på flygplatsen med!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Snart är ajg där med! Kram,
Lisa

 

 

IMG_0854IMG_0856IMG_0855

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats