Magic Mountain Six Flags | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Magic Mountain Six Flags

IMG_0846_2IMG_0848

 

 

Hej!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för sista natten i USA och efter en riktigt rolig dag. Vi åkte i dag till en nöjespark som heter Magic Mountain Six Flags som ligger norr om LA. Den ligger riktigt fin bland de karaktäristiska gröna kullarna här i Kalifornien.

Jag har alltså spenderad min dag med att kastas fram hejdlös i en otrolig fart, åkt otaliga loopar, åkte ståender, åkt fastspänd med ryggen riktat mot rälsen, snurrat runt samtisdigt som jag åkte framåt i en bergochdalbana, blivit blöt. krockat radiobilar m.m. En riktigt rolig dag!

Hoppas ni nyvakna får en bra dag! Kram,
Lisa

 

 

IMG_0849

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats