Gold's Gym, Santa Monica & hemresa | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Gold’s Gym, Santa Monica & hemresa

imageimage

Hej!

Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på flyget till Landvetter. Nu är det bara 2 av 4 timmar kvar! Jag har även snart dygnat förutom 30-60 minuter sömn på den 10 timmar långa resan från LA till Stockholm!

Hittills har allt faktiskt gått väldigt bra och tiden har flutit på bra! Det är mest denna väntan som är just nu som är seg eftersom alla de filmer och serier som fanns på planet inte finns här.

På dagen innan eftermiddagen då planet gick (tisdag) skulle vi ju till Gold’s Gym – originalet. Tyvärr hade de 18-årsgräns så min lillebror som bara är 14 år kunde inte träna där så det blev tyvärr ingen träning där. Det var tråkigt men vi shoppade i alla fall lite grejer där som jag ska visa sen!

Efter det åkte vi till “en mall” och shoppade det sista inför planet samt åt den sista lunchen/middagen med min storebror och hand flickvän. Jag kommer verkligen sakna dem och den lilla “vardagen” vi skapat tillsammans under de här veckorna! Som tur är flyttar båda till Sverige nu i Juni!

Ha en fortsatt bra dag! Kram,
Lisa

imageimageimageimage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats