P R O T E I N S M O O T H I E | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

P R O T E I N S M O O T H I E

IMG_4718IMG_4723IMG_4720IMG_4728

Gjord med min blender från Oster Versa som nu finns att köpa i Sverige!! (länk)

 

 

Godmorgon!

Idag är det tidig torsdag igen för mig. Då vill jag helst att frukosten ska vara snabb och smidig men samtidigt mättande eftersom det är lång tid till lunch. Kvarg och yoghurt är det mest mättande enligt mig. Det är nog för att det innehåller så mycket protein.

Så jag gjorde helt enkelt en smoothie med det som bas och vet ni vad? Den är söt och god helt utan sötning! Det jag använder är istället vaniljpulver samt hallon. Hallonen gör den även lite syrlig, mums! Sen det som är bra när en kan dricka sin frukost är att det går att göra det påväg till jobb/skola eller samtidigt som du gör dig i ordning!

 

 

P R O T E I N S M O T H I E
50g hallon
3dl kvarg och/eller valfri yoghurt (jag körde 1dl kvarg och 2dl mild yoghurt)
1 krm vaniljpulver

Mixa samman alla ingridienser. Jag har en smoothieknapp på min mixer – perfekt! Annars mixar du bara tills dess att smoothien har den texturen du vill! Häll upp och servera. Klart!

 

 

Ha en bra dag! Nu kör vi!! Kram,
Lisa

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats