P R O T E I N F L U F F | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

P R O T E I N F L U F F

IMG_5001IMG_4986IMG_4999IMG_4990IMG_4994

Toppat med mango och hallon

 

 

Hej på er!

Idag är jag riktigt trött och både rygg och mage värker av träningsvärk. Det känns riktigt bra, så ska det vara! Min eftermiddag spenderas med plugg och sen blir det i säng i bra tid! Idag är det alltså vilodag efter två härliga träningsdagar tillbaka på gymmet. Jag vill inte gå ut för hårt så därför vilar jag helt enkelt idag. Imorgon är jag tillbaka på’t igen såklart!

Efter passet igårkväll så gjorde jag ett helt perfekt post workout kvällsmål. Det var faktiskt första gången jag gjort proteinfluff på whey från Proteinboalget (länk) tror jag! Det var första gången på över ett halvår i alla fall och ni kan nog tänka er hur gott jag tyckte att det var! Det var det bästa proteinfluff på whey jag någonsin gjort eftersom att jag gjorde det lite extra krämigt med hjälp av kvarg. Snabba proteiner efter träningen och långsama inför nattens fastande sömn. Perfekt!

Ha en mysig kväll ni med! Kram,
Lisa

 

 

V E R Y  B E R R Y  P R O T E I N F L U F F
50g frusna hallon
1 msk varmt vatten
2 msk whey, jag använde Fresh Strawberry från Proteinbolaget (länk)
100g kvarg

Blanda hallon och vatten och låt stå att tina i 5 minuter. Mosa sedan hallonen med hjälp av vispen samt vispa samman det röra/sås. Tillsätt whey och börja vispa, det tar mellan 3 och 5 minuter. Skrapa ner fluffet från kanten och sätt in i frysen i 15 minuter. Ta ut och vispa i ytterligare 3-5 minuter. Vispa försiktigt ner kvarg. Sätt in i frysen i 5 minuter till. Ta ut och servera. Klart!

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Asså du verkar äta fett lite kolhydrater nu för tiden? Tycker du äter mindre och mindre hela tiden. Ingen potatis, ris osv. Du ersätter havregrynsgröt med “Low-carb” gröt, som om det skulle vara bättre? Chiapudding osv.. Hur mår du egentligen? Blir orolig..

Annons
stats