C A R D I O B U N N Y & P R O T E I N G L A S S | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

C A R D I O B U N N Y & P R O T E I N G L A S S

IMG_5223

 

 

Hejsan!

Jag har visst gått och blivit en “cardio bunny”. Ni vet sådana som älskar cardio och hånas lite smått av de som inte gillar cardio och bara styrketränar? Japp, en sån är jag nu. För jag körde hela en timme kondition idag!! Och inte bara det, jag gillade det, njöt och tykte det var roligt!! Det hade jag aldrig trott i höstas haha. I vinter och höst har jag ju kört 3 minuter kondition per pass haha. Men jag är en periodare, så är det. Jag kör all in 100% på saker. Sen tröttnar jag och byter.

 

 

C R O S S T R A I N E R ~ 1 timme

5 minuter
lugn uppvärmning

25 minuter
[ (50 sek arbete x 10 sek lugnt) x 5 minuter medeltungt + (50 sek arbete x 10 sek lugnt) x 5 minuter tungt ] x 2
+ (50 sek arbete x 10 sek lugnt) x 5 minuter medeltungt

15 minuter
[ (50 sek arbete x 10 sek lugnt) x 4 minuter tungt + 1 minut lugnt ] x 5

5 minuter
lugn nedvarvning

 

 

Det blev ett riktigt härligt och svettigt pass. Både endorfiner och svett sprutade haha. Älskar det! Snacka om att jag var snygg efteråt haha. Efter mitt konditionspass supersetade jag raka hängande benlyft med streching av benen för att inte skada dem igen. Så nu börjar träningsvärkden sakta men säkert mola i både ben och mage. Gött!

Ha en fin kväll! Kram,
Lisa

 

 

Nu börjar det vankas kvällsmål och fredagsmys. Jag lyxar med lite proteinglass från Lohilo (länk). Caramel Chocolate Swirl är helt klart min favorit bland de nya smakerna! Krämig karamelglass med härlig chokladsås. OCH så är den nyttig. OCH så är den proteinrik. Kan det bli bättre?!

IMG_4052_2

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats