Lyxig Brunch & Dagens Träning | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lyxig Brunch & Dagens Träning

IMG_1175

Så himla lyxigt!!

 

 

Hej på er!

Än så länge har jag haft en riktigt underbar lördag! Så nu är det dags att sluta med det och börja plugga haha. Dock har jag satt mig själv i skiten lite grand så det är väl bara att göra antar jag. Ju fortare jag blir färdig med detta kan jag ju göra roliga saker igen. Det känns som att plugget kommer lätta lite efter måndag så det känns skönt. Hoppas att jag har rätt nu bara!

I alla fall så inledde jag ju dagen med ett morgonpass. Det blev ett effektivt pass med mycket crosstrainer och så lite rumpträning med. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och börja köra ordentligt på styrkan igen nu alltså! Men men passet var superkul i alla fall! Riktigt effektivt på ca. 40-50 minuter med. Inte likt mig haha.

 

 

C A R D I O  &  R U M P A

Crosstrainer
20 minuter lätta intervaller

Hipthrusters med 10-kilosplatta med ryggen på en stepupbräda
20 reps x 3 set
– – superset – – 
Hipthrusters med 10-kilosplatta med fötterna på en stepupbräda
20 reps x 3 set                                                                                                     

Rygglyft med 10-kilosplatta i ställning
12 reps x 3 set

Crosstrainer
10 minuter intervaller: [ (50 sek hårt arbete x 10 sek lugnt tempo x 4) + 1 minut lugnt tempo ] x 2

 

 

Efter träningen var det hem och snabbt göra sig i ordning för att åka till en kompis för brunch. Herregud så gott det var! Ni vet ju hur mycket jag älskar frukostmat så ni kan ju tänka er hur mycket jag gillade det. Det var verkligen drömmen! Så himla mycket gott! Det var bl.a. kvarg, keso, frukt, grönsaker, bär, avokao, äggröra, pannkakor, smoothies, juice. granola, yoghurt, bröd, ost och massa annat gott. Allt jag kan säga är MUMS. Tack fina Liza för det!!

Nu ska jag ta tag i mig själv! Hoppas ni får en roligare kväll än mig haha. Kram,
Lisa

 

 

Tallrik nummer ett. Så himla gott verkligen!

IMG_1176

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats