Sockerfri Proteinglass med kokoskräm | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Sockerfri Proteinglass med kokoskräm

IMG_4542IMG_4551IMG_4547IMG_4539

Toppat med massa söta vitaminer – jordgubbar, kiwi och apelsin

 

 

Hejsan!

Nu har jag spenderat min eftermiddag och kväll med en massa plugg så jag ska ta och belöna mig med ett riktigt gott kvällsmål, lite lyx mitt i veckan. Det blir en supergod proteinglass i vaniljsmak som är helt utan sötning och socker eftersom att den är smaksatt med vaniljpulver. Det är verkligen nog enligt mig. Såklart kan ni söta mer om ni vill, men ni behöver inte!

Glassen toppar jag även med en härlig liten kräm med kokssmak. Det blev nästan som ett nötsmör fast på kokos – kokossmör. Det var i alla fall en riktigt god topping så den tänker jag definitivt göra igen! Nu ska jag snart mysa ner framför tv:n och Sveriges Minsta Mästerkock. Jag bara älskar matlagningsprogram som den matnörd jag är, speciellt Mästerkocken!

Ha en mysig kväll. Kram,
Lisa

 

V A N I L J P R O T E I N G L A S S
300g kvarg eller valfri yoghurt
1 krm vaniljpulver

Rör ihop och smaka av. Frys i cirka 1 timme. Rör om var 15:e minut. Klart!

 

K O K O S K R Ä M  ~  K O K O S S M Ö R
2 msk mjölk
0,5 msk kokosolja
1 msk kokosmjöl

Rör ihop allt och smaka av. Klart!

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats