Proteinfluff utan proteinpulver & Cola Life | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Proteinfluff utan proteinpulver & Cola Life

IMG_5261IMG_5260IMG_5270IMG_5257IMG_5266

Toppat med mango och hallon

 

 

Pjuh!

ÄNTLIGEN helg!! Det känns så himla skönt! Det var verkligen tur att jag tog vilodag idag för så trött som jag varit idag har jag inte varit på länge! Nu är jag dock riktigt taggad på att träna imorgon. Efter två vilodagar i rad är jag ordentligt sugen att vara tillbaka på gymmet med ny energi! Idag tog även jag pluggpaus och har bara tagit det lugnt, kollat på serier och bakat lite.

Nu vankas det fredagsmys! För mig blev det en riktigt god skål med proteinfluff. Detta proteinfluff är gjort helt utan proteinpulver och jag smaksatte det med vaniljpulver. Det blev verkligen supergott! Jag satte även in det i frysen i 30 minuter och då blev det som en proteinrik och nyttig vaniljglass. Riktigt gott! Till lyxade jag även till det med lite Coca-Cola Life. Det kan en unna sig ibland tycker jag! Roligt att de börjar söta läsk med stevia tycker jag!

Ha en mysig kväll! Kram,
Lisa

 

 

P R O T E I N P U L V E R  U T A N   P R O T E I N P U L V E R  ~  V A N I L J
1 dl äggvita
100g kvarg
1 krm vaniljpulver
Steviadroppar eller annan sötning

Vispa äggvitan vit och fluffig. Vispa ner kvarg, vanilj och sötning. Smaka av. Sätt eventuellt in en stund i frysen. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats