Lyxig frukost med nyttig chokladkräm | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lyxig frukost med nyttig chokladkräm

IMG_5306IMG_5332IMG_5317IMG_5320IMG_5328

 

 

Godmorgon lördag!!

Vad gör hon uppe nu, kanske ni undrar? Ja, det undrar jag också. Idag hade jag tänkt sova ut riktigt ordentligt men min kropp är visst inställd på vardagsrytmen nu så jag vaknade av mig själv vid klockan sju. Men då blir det helt enkelt att gå upp och ta tag i denna dagen istället! Så nu är det snart dags att dra till gymmet för att kicka igång denna lördagen!!

Till frukost lördagslyxade jag ordentligt! Jag gjorde ett superenkelt recept på en nyttig chokladkräm som faktiskt även är vegansk! Den kan också göras till chokladsås om du spär ut den lite mer. Så denna underbara kräm toppade jag både min kvarg/yoghurt och riskaka med. Mums! På kvarg/yoghurten blev det även en halv proteinbar med smak av Cookies & Cream och hallon. Så himla lyxigt! Och så kaffe på det med såklart! En perfekt helgfrukost enligt mig!

Nu gör vi denna lördagen underbar! Ha en fin dag! Kram,
Lisa

 

 

N Y T T I G  C H O K L A D K R K Ä M / C H O K L A D S Å S
1 msk kokosmjöl
0,5 msk kakao
Steviadroppar eller annan sötning
3-4 msk vatten eller valfri mjölk (vegansk om du vill ha det veganskt såklart)

Rör ihop alla ingridienser, börja med 3 msk vatten. Smaka av. Spä eventuellt ut mer. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats