Glutenfria Proteinbröd på kokosmjöl ~ Nyttiga Breadstix | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Glutenfria Proteinbröd på kokosmjöl ~ Nyttiga Breadstix

IMG_5532IMG_5527IMG_5529IMG_5534

 

 

Godmorgon!

Idag är det en tidig morgon med mina mått mätt för jag ska nämligen in till skolan och göra nationellt prov i engeska trots att det faktiskt är schemafri onsdag för mig. Efter det tar jag helg så det känns helt okej ändå faktiskt!

Innan provet laddar jag upp med en rejäl frukost såklart!! Det blev bland annat några av dessa goda kokosbröd som kan toppas med allt från jordnötssmör // ost // keso // kvarg // mjukost // grönsaker // frukt // bär // avokado // hummus // med mera. De är riktigt goda, proteinrika, glutenfria och nyttiga! Jag skar dem som “breadstix” men det går ju lika bra att baka dem som runda brödkakakor eller dela rektangeln så att det blir fyra fyrkantiga bröd exempelvis.

Nu är det snart dags att åka… Wish me luck! Kram,
Lisa

 

 

G L U T E N F R I A  &  P R O T E I N R I K A  K O K O S B R Ö D
1 dl äggvita
0,5 dl pofiber
1 msk kakosmjöl
1 tsk bakpulver

Vispa äggvitan fluffig. Rör försiktigt ner pofiber, kokosmjöl och bakpulver. Låt stå i 5 minuter. Kleta ut till en rektangel eller brödkakor på en papprad plåt. Grädda på 200° i 15 minuter. Ta ut och dela eventuellt när de svalnat. Klart!!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats