Lohilo Proteinglass ~ Perfekt för en sjukling | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Lohilo Proteinglass ~ Perfekt för en sjukling

IMG_6035IMG_6046IMG_6047IMG_6040IMG_6048IMG_6044

 

 

Hej!

Jag har faktiskt inte tagit tag i plugget över huvud taget idag. Det fick bli en sådan dag helt enkelt. Jag har bara tagit det lugnt, ätit gott i form av proteinbars // frukt // proteinglass // hembakta nyttigheter // jordnötssmör // m.m. och kollat på serier. Saker som hör till att vara sjuk! Nu ska jag åka till en kompis för en filmkväll. Det ska bli mysigt!

Eftersom att jag är sjuk så fuskar jag lite och det blev faktiskt glass till middag. Men inte vilken glass som heslt utan proteinglass från Lohilo (länk). Idag blev det Belgian Chocolate toppad med kvarg och hallon. Kvargen blir som grädde på en riktigt härlig och krämig chokladglass med hallon som passar perfekt till. Mums!

Ha en mysig kväll! Kram,
Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats