Muggkaka // Mugcake ~ 3 ingredienser | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Muggkaka // Mugcake ~ 3 ingredienser

IMG_5938IMG_5947IMG_5941IMG_5951IMG_5939

Toppad med hallon // mango // kokoschips

 

 

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp med lite mindre ont i halsen men desto mer hosta. Dock innebär ju det att förkylningen går frammåt så jag hoppas att bara jag fortsätter med att äta ordentligt och hjälpa kroppen på traven så är jag snart frisk igen! Igår hade jag en riktigt mysig kväll med fina vänner men idag måste jag nog stanna hemma och kurera mig. Jag måste även ta tag i en massa plugg.

Men innan dess lyxar jag såklart med en väldigt god frukost såhär en lördagsmorgon! När jag är sjuk och har ont i halsen vill jag ha varma och lena saker att äta därför fick det bli en muggkaka. Denna muggkaka är superlätt att göra då den har väldigt få ingridienser samt att den är glutenfri, sockerfri och sötningsfri. Om du vill kan du söta extra men som ni vet så tycker jag att kokosmjölet är sött nog i sig!

Ha en riktigt underbar lördag!! Kram,
Lisa

 

 

K O K O S M U G G K A K A
1 dl äggvita // 2 ägg
1 dl valfri mjölk eller vatten
2 msk kokosmjöl
ev. 1 tsk bakpulver (det räcker egentligen med att det är ägg // äggvita i)
– kokosolja

Rör ihop alla ingridienser. Smaka av och låt stå i 5 minuter. Smör en skål eller mugg. Micra i 3-4 minuter. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats