Proteinpannkakor ~ Pannkakor på Kvarg | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Proteinpannkakor ~ Pannkakor på Kvarg

IMG_6164IMG_6152IMG_6174IMG_6158IMG_6148

Topping inspirerad av “Peanutbutter & Jelly” i form av sockerfri sylt och jordnötssmör + hallon, kokoschips och riven kokos

 

 

Godmorgon denna söndag!

Idag vaknade jag upp och var fortfarande sjuk så det blir ännu en dag hemma och innomhus trots det underbara vädret. Jag tröstar mig med att göra en riktigt god pannkaksfrukost till ära av att det är “Pancake Sunday”.

Dessa pannkakor är både nyttiga, proteinrika, proteinpulverfria, sockerfria, sötningsfria och glutenfria. De är fulla med protein fast från kvarg helt enkelt så nu kan även du som inte har proteinpulver hemma göra proteinpannkakor!

Idag ska jag försöka göra färdigt mitt plugg. Jag hann faktiskt med en del igår så det känns skönt. Så idag får ägnas åt at plugga till nationella proven i matte som vi har nästa vecka. Hoppas ni får en roligare söndag än mig. Om ni tränar kan ni ju träna lite för mig med 😉

Kram,
Lisa

 

 

K V A R G P A N N K A K O R
2 ägg
100g kvarg
1 tsk bakpulver
– kokosolja

Blanda samman ägg, kvarg och bakpulver. Stek till pannkakor i kokosolja på medelvärme. Vänd när ovansidan börjat bubbla. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats