Svar på läsarfrågor | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Svar på läsarfrågor

IMG_5145_2

Nu tänkte jag svara på lite läsarfrågor angående ambassadörskap, var jag köper mina superfoods samt min skiftande benstyrka och vad det beror på. Om ni undrar något är det bara att ställa frågor för jag tycker det är jättekul! Det är väldigt roligt för mig när ni kommenterar så gör gärna det!! Kram Lisa

 

 

 

Är du sponsrad av Lohilo? Hur blev du det isåfall?! 😀
Från Sofia

Hej! Ja, precis det är jag. Jag är väldigt stolt och glad över att vara ambassadör för Lohilo. Vi fick kontakt via mejl! 
Kram 🙂

 

Åh ser riktigt gott ut!! Vart köper du mullbär någonstans? 🙂 xx
Från Emma T

Hej! tack så mycket! Jag köper mina Mullbär på Ullared när vi åker förbi där påväg till vår stuga. De kostar bara runt 20kr för 200g där- Väldigt prisvärt!! De har faktiskt väldigt mycket superfoods och annat nyttigt där till ett väldigt bra pris! Det finns massa nötter, trokad frukt/bär, jordnötssmör, mjöler, proteinpulver, proteinbars m.m.
Kram 🙂

 

Hej, Vilket långt pass.. Lite funderingar angående benböjen och bensparken..ditt max på böj är 60 och det är detsamma för bensparken.. Tycker du borde vara starkare i böjen eller har jag fel?
Från Anna

Hej! Ja förut brukade mina pass vara väldigt långa, eller det är de nu med fast det är mycket kondition och lite styrka. Jag gillar långa pass helt enkelt! När det gäller benspark vs. knäböj så förstår jag din fråga. Grejen är den att enligt mig så är benspark ren råstyrka medan knäböjen har en massa teknik och rörlighet m.m. vilka är komponenter som också bör räknas med.

Jag har helt enkelt väldigt svårt för knäböj och är inte så bra på tekniken vilket gör mig feg när det gäller vikter. Men jag kämpar på ändå! Av samma anledning så är jag mycket starkare i benpress än i knäböj t.ex.
Kram!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats