Kesosallad ~ Sallad mot förkylning | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Kesosallad ~ Sallad mot förkylning

IMG_6854IMG_6846IMG_6848IMG_6856IMG_6847

 

 

Hallå!!

Idag gjorde jag en väldigt god sallad till lunch för att riktigt kicka ut denna förkylningen ur min kropp. Därför blev det en kesoröra på 0,5 dl keso/ingefära/sambalolek/vitlök/salt som jag toppade en sallad på isberssallad, tomat, gurka, avokado, squash, paprika och lök med. Det blev verkligen så himla gott och fräscht. Sallad är den perfekta hälsosamma snabbmaten enligt mig! Ha en mysig lördagskväll! Vad gör ni? Kollar på Eurovision?

Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats