Sockerfri Kvarg med Kokoskräm | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Sockerfri Kvarg med Kokoskräm

IMG_6602IMG_6616IMG_6607

 

 

Godmorgon!

Igår hade vi rättningsdag och var lediga från skolan vilket innebar att jag och några kompisar jobbade med ett gruppsrbete tillsammans. Resten av dagen tog jag det bara lugnt eftersom jag är helt slut. på grund av samma sak, att jag fortfarande är trött och sjuk, så ska jag bara åka in för att göra ett nationellt prov i franska nu på morgonen. Inför det laddar jag upp med en god och smidig frukost med kvarg från Lindahls.

De har ju kommit ut med lite nya smaker nu och äntligen hittade jag en av dem. Denna heter Jordgubb-Rabarber och smakar precis som fruktyoghurtarna från barndomen. De är goda och söta helt utan socker. Superbra! Kvargen toppades med hallon, mango samt en väldigt god kokoskräm som jag gjorde på 1 msk kokosmjöl // 2 msk valfri mjölk // steviadroppar eller annan sötning som fick stå i 5 minuter innan servering. Som ni ser går den enkelt att göra vegansk!

Ha nu en fin dag!! Kram Lisa

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats