MSM från Helhetshälsa | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

MSM från Helhetshälsa

IMG_6927IMG_6929IMG_6928

 

 

Hej!

Igår fick jag hem ett paket med MSM pulver från Helhetshälsa. Vad är då det? Jo, MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan, en organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. MSM finns också i många råa och färska livsmedel. Helhetshälsas MSM finns även i vegetabilisk kapsel samt är registrerat av Vegan Society; kan användas av strikta vegetarianer och veganer.

 

Kroppen behöver svavel för uppbyggnaden av bl.a. proteiner, enzymer och ämnen som skyddar cellerna från toxiner och oxidation. Svavel behövs också till att upprätthålla normala kroppsliga funktioner. MSM gör så att…

…svullnader och inflammationer minskar
…pH-värdet blir mer neutralt
…blodtillförseln förbättras
…histaminframkallande ämnen som orsakar allergier kan mer effektivt spolas bort.
…kroppens åldrande motverkas
…hår och naglar byggs upp
…cellerna lättare kan ta upp näringsämnen
…vissa typer av smärtor lindras
…ger i vissa personer mer energi

 

Rekomenderad dos är 1 krm till 1 tsk per dag och denna doseringsökning bör ske via upptrappning. Förutom en burk på 200g till mig själv har jag även fått 5 provburkar att ge ut till vänner och familj. En av dessa tänkte jag lotta ut till en av er!

En provburk innehållet 17,5g vilket är 25 krm så det blir som att vinna en testmånad. Tävlingen kommer upp inom några dagar! Jag ska själv börja äta MSM dagligen idag. Vi får se om det gjort någon skillnad om några veckor, då kommer recension!!

Ha en bra kväll! Kram Lisa

 

 

Vinsten i kommande tävling

IMG_7073

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats