Proteinbröd på endast 2 ingredienser | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Proteinbröd på endast 2 ingredienser

IMG_6678IMG_6683IMG_6684

 

 

Godmorgon från mig,

Idag är jag hemma från skolan nu på förmiddagen eftersom jag ju inte mår helt hundra. På eftermiddagen måste jag dock åka in för ett grupparbete vilket jag även satt hela eftermiddagen och en del av kvällen med igår. Nu är det bara sista slutspurten kvar så jag kämpar på. Men nu ska jag bara ta det lugnt och vil alltså.

Härom dagen gjorde jag några bröd inspirerade av mina nyttiga, sockerfria och glutenfria kanel- och vaniljbullar. Konsistensen på bottnen blev så himla bra och lite lik bröd så jag var bara tvungen att göra en sats till som jag istället skar i brödskivor. De blev verkligen jättebra – goda och fluffiga. Precis som bullarna är detta bröd fritt från både socker och gluten. Receptet är även extremt enkelt, bara två ingridienser.

Ha en bra dag, vad gör ni idag? Kram Lisa

 

 

P R O T E I N B R Ö D
2 ägg
0,5 dl vaniljwhey, jag använder whey från Proteinbolaget
ev. 1 tsk bakpulver, kan uteslutas då receptet innhåller ägg

Vispa äggen pösiga. Rör ner whey och eventuellt bakpulver. Bred ut till en rektangel eller klicka ut brödkakaor på en papprad plåt. Baka på 150° i 10-15 minuter. Ta ut och låt svalna. Skär i bitar om det behövs. Klart!

 

 

Delicious Vanilla 100% Premium Whey från GAAM Nutrition

IMG_6558

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats