Nyttiga Cookies ~ #KvargLovesStevia | Lisa's Healthspo

Lisa's Healthspo

Annons

Nyttiga Cookies ~ #KvargLovesStevia

IMG_7041IMG_7040IMG_7044IMG_7042IMG_7051

 

 

Hej på er!

Nu har jag haft en mysig lördagsmorgon med långfrukost framför en dokumentär. Det blev visst inte så tidig läggdags och istället satt jag uppe och sökte jobb samt unnade mig lite hälsoshopping över nätet. Så nu är ett väldigt roligt paket påväg! Jag är ganska trött nu dock hehe. Snart är det i alla fall dags att dra till gymmet för lite lördagsträning. Det ska bli kul! Tränar du idag?

 

Nu innan jag körde igång med min detox så bakade jag ju en hel del eftersom att jag var sjuk. Ett av resultaten från det blev de underbara kakorna som är precis som vanliga och krispiga amerikanska cookies. Dessutom är de extremt simpla att göra, endast 3 (!!) ingredienser!

De är dock helt fria från vetemjöl och socker. Istället är det gjorda på majsmjöl och kokosmjölk. Detta innebär att de är helt veganska samt glutenfria. Jag sötade dem med mina Caramel Stevia Drops från Nutrinick. Ni kan nog förstå hur gott det blev – kakor med karamellsmak!! #KvargLovesStevia

Ha en superfin dag!! Kram Lisa

 

 

N Y T T I G A  C O O K I E S
0,5 dl majsmjöl
0,5 dl kokosmjölk
Caramel Stevia Drops, andra steviadroppar, banan, äppelmos eller annan sötning

Rör ihop alla ingridienser och smaka av Klicka ut kakor på en papprad plåt. Baka på 200° i 20 minuter. Klart!

 

 

 

I N S T A G R A M @lisas_healthspo (länk)  •  B L O G L O V I N’ Lisa’s Healthspo (länk)  •  M A I L lisashealthspo@gmail.com
 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats